Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

🌟 Ζητούνται... πληροφορίες! 🌟

Γεια σας μαγοι και μαγισσες! Οπως ξερετε, εδω και μισο χρονο τα Θαυματα της Σπειρας εχουν ξεκινησει την πρωτη wiki για τον κοσμο της Σπειρας στα Ελληνικα! Οπως καταλαβαινετε, κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα δυσκολο, ειδικα αν δουλευεις αυτο το project μονος! Για αυτο θελω να ζητησω (απο οσους εχουν ορεξη να βοηθησουν) διαφορες πληροφοριες για να συμπληρωθει ο κοσμος της Μαγουπολης. Οι περιοχες σχεδον εχουν τελειωσει, οι NPC ομως ειναι αρκετα δυσκολοι καθως ειναι πολλοι. Επισης χρειαζομαι βοηθεια και στις πληροφοριες καθε σχολης! Δεν εχω δοκιμασει και τις επτα σχολες, επομενως χρειαζομαι πληροφοριες για τα ξορκια ορισμενων σχολων. 

Οποιος εχει διαθεση να βοηθησει, ας σχολιασει παρακατω για να του εξηγησω λεπτομερειες ή μπορεί να με βρει στο Φορουμ της κοινοτητας! Η δαδικασια θα ειναι πολυ απλη και καθολου χρονοβορα! Για παραδειγμα μπορει καποιος να μου στειλει πληροφοριες για τον καθηγητη της σχολης του χωρις πολλες λεπτομερειες, αναλογως με τι ελλειψεις της wiki. Θυμηθειτε οτι δε δεσμευεται κανενας να μου φερει πληροφοριες, αρα αν αλλαξετε γνωμη μπορειτε να με ενημερωσετε! Τελος, θυμηθειτε οτι η παραμικρη πληροφορια, εστω και δυο σειρες μπορει να ειναι χρησιμη! Επομενως περιμενω συμμετοχη απο οσους περισσοτερους γινεται! Σκεφτειτε απλως πως με μεγαλη ευκολια μπορειτε κι εσεις να διευκολυνετε τους υπολοιπους μαγους!

2 σχόλια:

  1. :O ξαναστελνω (μηπως ειναι στα ανεπιθυμητα η κτ τετοιο;) και ανειναι πες μου απο δω με τι θες να αρχισω να ψαχνω να σ στειλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή