Κυριακή 8 Μαΐου 2016

🌟 Πολαρις 🌟

Πριν καιρό έφτασε ο νέος κόσμος, Πολαρίς και όπως παρατηρήθηκε, η κοινότητά μας άρχισε να αναβιώνει! Όσοι έχετε ολοκληρώσει τη Χρυσαλίδα και το storyline της Μοργκάνθης και βρίσκεστε στο απαιτούμενο επίπεδο (100)  επισκεφθείτε τον Μερλ Αμβρόσιο για να πάρετε την αποστολή «Αριστείο» η οποία είναι η εισαγωγική αποστολή του Πολαρίς. Αυτή δεν είναι όμως σαν τις συνηθισμένες εισαγωγικές αποστολές! Σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη, την οποία θα αφήσω να ανακαλύψετε μόνοι σας! 


Ο κόσμος, σύμφωνα με φόρουμ που διάβασα,  είναι εμπνευσμένος από τους πολέμους την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και του Ιμπεριαλισμού στη Ρωσία. Σε κάποια σημεία ίσως να σας θυμίσει τη Γκριζλοτοπία, αλλά γενικά είναι πολύ διαφορετικοί κόσμοι.

Με το νέο κόσμο θα φτάσετε το μέγιστο επίπεδο 110 και θα λάβετε τον τίτλο «Παιδί-Θαύμα». Επίσης έγιναν πολλές νέες αναβαθμίσεις, οι οποίες θα αναφερθούν σε άλλο Post.


Η συμβουλή μου:
Αποφύγετε τα spoils! Με αυτό τον κόσμο ξεκινάει ένα ολοκαίνουριο storyline. Μην βιαστείτε να δείτε σε βίντεο τον νέο κόσμο και το τέλος του, αλλά περιμένετε να τον επισκεφθείτε και να τον βιώσετε από πρώτο χέρι. Τότε θα τον απολαύσετε καλύτερα, θυμηθείτε με!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου