Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

🌟 Απαγωγείς λογαριασμών 🌟

Αγαπητοί μάγοι, όπως ξέρετε πάντοτε υπήρχαν κλέφτες λογαριασμών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι θα σας δώσουν δωρεάν κορώνες και σας ζητούσαν τα στοιχεία σας. Ο Σέρλοκ Μπόουνς μας έχει δώσει κάποιες συμβουλές εδώ, όπου είναι απαραίτητο να τις διαβάσει κάθε μάγος.
Πέρα από τις κλοπές λογαριασμών, αυτό τον καιρό ορισμένοι φτιάχνουν παίκτες-απομιμήσεις των υποστηρικτών με ίδιο όνομα και στυλ. Συνήθως στέλνουν προσβλητικά μηνύματα σε παίκτες, διαδίδουν φήμες που δεν ισχύουν ή μπορεί και να ζητήσουν τα στοιχεία σας. 

Να θυμάστε λοιπόν τα εξής:


Η υποστήριξη ποτέ δε θα σας προσβάλλει.

⭐ Κανένας υποστηρικτής δε θα αποκαλύψει "μυστικά" σε συγκεκριμένους παίκτες. Επομένως μη δίνετε βάση σε διάφορες φήμες που υποτίθεται πως αποκάλυψε υποστηρικτής και μην τις διαδίδετε.

Οι παίκτες της υποστήριξης έχουν ΠΑΝΤΑ το παράσημο "Υποστήριξη" και τα αστεράκια του Wizard Club. Επίσης θα βρίσκονται πάντα στο ανώτερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει κανείς.

⭐ Η υποστήριξη δε θα σας ζητήσει ποτέ κωδικούς πρόσβασης.

Σε περίπτωση που δείτε κάποιον ψεύτικο υποστηρικτή, όχι μόνο πρέπει να τον αγνοήσετε, αλλά και να στείλετε με τίκετ, screenshot στην υποστήριξη! Προσέξτε λοιπόν, ώστε η κοινότητά μας να είναι ασφαλής.

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά, μισώ αυτούς τους κλέφτες λογαριασμών όσο τίποτα!! Ήμουν κι εγώ θύμα μιας τέτοιας κλοπής, και τους απεχθάνομαι!!! Αυτό που μιμούνται υποστηρικτές (αλλά και παίκτες με αποτέλεσμα να χαλάει η φήμη τους και να χάνουν τους φίλους τους), και που δεν παραβαίνουν έτσι κάποιον κσνόνα και δεν μπορούν να τιμωρηθούν είνι κινούριο, και μου σπάει τα νεύρα!!! Γιατί να θέλεις να καταστρέψεις ένα τόσο ωραίο παιχνίδι, και μία κοινότητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή