Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

🌟 5 Χρόνια Wizard101 !!! 🌟

Ήρθε ο καιρός αγαπητοί μάγοι που το παιχνίδι έχει τα γενέθλιά του! Από σήμερα 13/9 έως και τις 27/9 για δύο εβδομάδες θα γιορτάσουμε όλοι την επέτειο των 5 χρόνων λειτουργίας του Wizard101! Κατά τη διάρκεια της γιορτής σας περιμένουν απίθανες εκπλήξεις!

Αρχικά το κατάστημα κορώνων έχει νέα είδη γενεθλίων για να αγοράσετε! Επίσης μείνετε συντονισμένοι στο fansite και στην επίσημη σελίδα Facebook του παιχνιδιού ώστε να μάθετε τον κωδικό κουπονιού και να αποκτήσετε 4 καταπληκτικά δωράκια!

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! 

🌟 Από σήμερα 13/9 έως και τις 20/9 θα έχουμε το Event των Χαμένων Σελίδων!!! Επισκεφθείτε τον Χάρολντ Άργκλεστον και βοηθήστε τον να σώσει τη Σπείρα!

🌟 Από τις 14/9 έως τις 21/9 θα υπάρχει δωρεάν τουρνουά κατάταξης για όλους στην αρένα!

🌟 Τέλος, από τις 20/9 έως τις 27/9 θα έχουμε το 5 B.O.X.E.S. Event. Η Spiral Wiki με μια αναβάθμιση πριν λίγο καιρό περιέχει αναλυτικά το Event, επομένως μπορείτε να τη συμβουλευτείτε εδώ.


Φυσικά εκτός από αυτά θα γίνει και Party με πολλά δώρα, για το οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα.
Ξέρω ότι είστε πολύ ενθουσιασμένοι όπως και εγώ! Για αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως θα περιμένετε και για μία επιπλέον έκπληξη πολύ σύντομα, την οποία θα μάθετε από εδώ!

Καλή διασκέδαση μικροί μάγοι. Ελπίζω να περάσουμε όλοι τέλεια αυτές τις 15 ημέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου